Asztrosuli

Oroszlán: a szív embere!

Egyáltalán nem kérdéses, hogy a tudományos orvoslás az utolsó 2-300 évben rendkívüli teljesítményeket mutatott fel. Manapság a 100 éves életkort is elérhetjük, ezt mindenekelőtt ennek köszönhetjük. Ennek az orvoslásnak azonban óriási ára van, ugyanis az embert darabokra bontotta. Ha orvoshoz megyünk, „leadunk” testünkből egy darabot, és kezeltetjük.

Az asztrológiai orvoslás egészen másként néz ki. Itt mindig az egész ember van előtérben, és a betegség mindig egy felhívás arra, hogy többet törődjünk a lelkünkkel.

Ha egy ember túlságosan eltávolodik a lelkétől, talán egészen el is felejti, hogy az teszi ki tulajdonképpeni lényét, akkor a lélek betegséggel jelez, mert tudja, hogy ezután az ember elkezd aggódni önmagáért – és esetleg közben a lelke után is érdeklődik. Ilyenkor a lélek mindig egy csillagjegyre jellemző testrésszel foglalkozik.

Az Oroszlán jegyénél ez a szív. Ez nem jelenti azt, hogy az Oroszlánoknak mindig a szíve betegszik meg. Ez lehetséges, de nem mérvadó. De mindegy, milyen fajta betegség támadja meg az Oroszlánt, a tulajdonképpeni ok, a betegség kezdete mindig a szívnél található.

Hogyan kell ezt érteni? A válaszért mélyebbre kell látni, úgymond a legmélyebb lényegbe, a lét alapjába: Oroszlán jegyű emberek bármely év július 23 és augusztus 23 között jönnek a világra. A természet a csúcspontját ünnepli. Ezután a Nap ereje láthatóan csökken.

 

Kategóriák