Szerelmi horoszkóp

Párkapcsolati sorozat: házasság

Azt, hogy mennyi a valószínűsége, hogy két ember házasságot köthet-e vagy sem, elsősorban a Jupiter fényszögei mutatják meg. A Jupiternek kellene kapcsolódnia a Naphoz, vagy a Holdhoz, vagy a másik fél Jupiteréhez.

Ha Jupiternek a Vénusszal kapcsolódása van, akkor már közrejátszik az érzékiség is.

Ha az egyik fél Jupitere jótékony fényszöggel kapcsolódik a másik fél bolygójához, főleg, ha együtt áll vele, akár a Szaturnusszal, vagy akár a Marssal is, ezek nem engedik a kóros feszültségeket érvényesülni, sőt, előmozdítók és kivánatosak. Ámha egy rossz bolygó foknyi pontossággal sérti a másik ember Napját, vagy a Holdat, vagy az Ascendenst, ez az egyetlen rossz már elronthatja a jótékony bolygóknak és a szerelmi szignifikátoroknak a jó hatásait.

Ahhoz, hogy a jó kapcsolat ne szakadjon meg, a jó fényszögeknek nagyon erőseknek, és nagyon pontosaknak kell lenniük.

Legbiztosabb az, ha az egyik fél Jupitere együtt áll a másik fél Jupiterével, vagy az egyik fél Jupitere együtt áll a másik fél ha az egyik fél Jupitere együtt áll a másik fél Napjával, ha az egyik fél Jupitere együtt áll a másik fél Holdjával, ha az egyik fél Jupiter együtt áll a másik fél Vénuszával, és lehetőség szerint kölcsönösen, vagyis a másik félnél is meg van ugyanez, és lehetőleg ne legyen több 2 fokos eltérésnél.

Ilyenkor mondhatjuk, hogy majdnem biztos a házasság kötés, amit még egy rossz Szaturnusz kapcsolat esetleg tönkre tehet.

Hogyan vizsgáljuk a házassági kilátásokat:

Kategóriák