Csillagjegyek jellemzése

Scorpius – a Skorpió jellemzése

A Skorpió érdekeltségű ember általában nagyon szenvedélyes és féltékeny, fáradhatatlan kutatója az érzéki gyönyöröknek. Az élvezetek finomabb, gyakran rafináltabb formáihoz vonzódik, és minden viszonylatban igen kifinomult az ízlése. Csak nagyon nehezen tudják elviselni, hogy mások uralkodjanak felettük, mert minden igyekezetük arra irányul, hogy saját maguk uralkodjanak másokon. Erősen önző természetűek. Általában bátrak, energikusak, kitartóak és nagyon határozott jelleműek. Hatalmas képzeletvilággal rendelkeznek, és vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon gyűlölnek.

A Skorpió jellemzése

A Skorpió érzelmei közül a féltékenység a legerősebb. Olyan erős, hogy ezzel önmagának is kárára van, és ebben a szenvedélyében esetleg valóban erőszakos cselekedetekre ragadtathatja magát.

A Skorpió ember a Plútó hatására rendkívül kíváncsi. Amilyen nagy előszeretettel és könnyedséggel iparkodik kikutatni mások rejtett dolgait, oly nagy erővel tudja megőrizni saját titkait. Ebből következik, hogy sok remek nyomozó kerül ki a Skorpió jegyűek közül.

A Skorpió foglalkozása

A Skorpió jegye a következő foglalkozású pályákra irányítja szülötteit: vegyész, sebész, orvos, természettudós, bölcsész, okkult kutató vagy művész, rendőrségi dolgozó, rendfenntartó pálya, hentes, mészáros, továbbá minden olyan foglalkozás, amely fegyverrel, tűzzel és vassal van valamilyen vonatkozásban.

Kategóriák