Asztro újság

Személyes asztrológiai tanácsok Neked!

Mint azt biztosan tudod, több mint 25 éve foglalkozom asztrológiával. Évtizedek óta fordulnak hozzám az emberek olyan kérdésekkel, amelyekre a csillagok és az asztrológia tudományának segítségével igyekszem választ adni. Újságok, internetes portálok és televíziócsatornák számára készítek horoszkópokat, elemzéseket.

Hosszú évek óta adok asztrológiai tanácsokat telefonon. Magyarországon az elsők egyike voltam, akik ezt a szolgáltatást beindították. Óriási tapasztalatom van abban, hogy a felmerülő kérdéseket a lehető legrövidebb idő alatt, alaposan körüljárva megválaszoljam.

Manapság, a világ körülöttünk olyan, hogy egyre több, és súlyosabb kérdéssel kerülünk szembe. Egyre több döntést kell hoznunk, amelynek nehezen ítélhető meg a kimenetele. Egyre nehezebb eligazodni az életben. Milyen jó lenne pontosan tudni, hogy egy útelágazásnál jobbra, vagy balra érdemesebb-e fordulnunk. Melyik irány visz  bennünket közelebb a célunkhoz. Biztos vagyok benne, hogy neked is vannak ilyen kérdéseid, amelyek esetleg aludni sem hagynak.

 

Mindenféle kérdéssel fordulnak hozzám az emberek. Kérnek fogantatási elemzést, gyermekvállalási-, vagy pályaválasztási tanácsot. Foglalkozom orvosi asztrológiával és párkapcsolati elemzésekkel is. Szívesen adok konkrét kérdésekre is választ.

Sok előnye van a telefonos tanácsadásnak, hisz nem kell személyesen felkeresned hozzá az asztrológust. Így nem függ a találkozás az időjárástól, közlekedéstől, nem kell heteket várni, míg egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot találunk. Persze az is fontos, hogy élőszóban, az esetleg közben felmerülő kérdésre is azonnal választ kaphatsz.

Ugyanakkor az emelt díjas telefonos tanácsadás nagyon drága és egyre nehezebben megfizethető. A szolgáltató nagyon magas díjakat kér azért, hogy elérhessenek azok, akiknek a leginkább szükségük lenne a szaktudásomra és tanácsaimra.

Kategóriák