Csillagjegyek jellemzése

Taurus – a Bika jellemzése

Ha a Bika jegyében születtél, akkor nyugodt vagy, barátságos és békés, kitartó, állandó, és szívós. Higgadt vagy, a cselekvés előtt a legalaposabban megfontolod a dolgokat, megvizsgálsz, megnézel mindent. Általában mindenkiben, de a Bika jegyében született emberben különösen jelen van az igény, hogy bebiztosítsa magának, amit megszerzett.

A Bika és a realitás

Egész életed a realitások között zajlik. Realitás előtted minden, az emberek, az állatok, fák, házak, szokások, környezet. Elképzelhetetlen erővel tudsz ragaszkodni hozzájuk, sőt akár rabjává lehetsz az érzelmeidnek is. Ha egyszer valakit, vagy valamit a szívedbe fogadtál, onnan az többé nehezen kerül ki. Nehezebben tanulsz, mint más jegyek szülöttei, de ha egyszer megtanultál valamit, azt alaposan tudod, és soha nem felejted el.

Mindenben alapos vagy, és nem nyugszol addig, amíg célodat el nem éred. Gyakorlatias vagy, az anyag minden titkát, csínját-bínját ismered a maga valóságában, ezért fenntartással fogadsz minden elméletet, feltevést. Nálad az anyag nemcsak holt tárgy, vagy fogalom, nemcsak megnézed, de meg is látod annak minden tulajdonságát. A Bika jegye szimbolizálja a megállapodást, a kivárást, a helyben maradást. A Bika jegyében mindennek lehetősége nyílik arra, hogy feltöltődjön, erőt gyűjtsön.

A Bika jellemzése

Ha a Bika jegyében születtél, valószínűleg te is úgy gondolod, hogy a nagy rohanás, erőkifejtés után ideje élni az életedet. Így született jó evő és ivó vagy, aki főleg a minőségre helyezi a hangsúlyt, igazi ínyenc, de természetesen a mennyiséget sem veted meg.

Kategóriák