Asztro újság

Új célok, új esélyek

Sokan egy kicsit elveszettnek fogják érezni magukat ezeknek a napoknak a zavarában: sok minden történt, és még sok minden történhet. Szerencsére segít nekünk a kozmosz, hogy az eseményeket a helyükre tudjuk tenni. A Nap és Merkúr átölelik egymást az analitikus Szűz jegyében. Ez segít tisztán látnunk, és megtalálni a helyünket. Az Újhold a Szűz jegyében ezt nem csak támogatja, hanem új perspektívákat is ad nekünk, célokat, amiért dolgozhatunk. És hogy az örömnek is legyen helye, Vénusz és Uránusz ezen a héten erős szívdobogásról és változatosságról gondoskodnak! Hétfő – Hála Merkúrnak, gyors eszű

A Nap és Merkúr együttállásban találkoznak. Tulajdonképpen szívesen visszahúzódnánk, hogy élvezzük a nyugalmat, de élénk pezsgés vesz körül mindenütt. Értelmünk magas fordulatszámon dolgozik, és még bonyolult helyzeteket is villámsebesen fel tudunk fogni. Csupán délelőtt kell elkerülni, hogy spontán kimondjuk, ami éppen az eszünkbe jut.

A csillagok üzenete: Ne álmodozz tétlenül, hanem figyeld, milyen esélyeid adódnak. A tárgyalások során ne add magad értékeden alul. Ügyelj a csapdákra, kérdezz vissza.

Kedd – Vágyódás a harmónia után

A Hold barátságos szextil fényszögben kapcsolódik a Nappal és Merkúrral, viszont feszült quadrát fényszögben találkozik Szaturnusszal.
Az általános izgalom lassan, de biztosan elcsitul. Az emberek segítőkészek, vágynak az összhangra. Legszívesebben környezetünkben mindenkit a szívünkre ölelnénk, és magunk is gyengédségre vágyunk.

Kategóriák