Asztro újság

Újhold a Szűz jegyében

Ahol árnyék van, ott fény is van. Ezen a veszélyekkel teli borzalmas héten a remény csillaga is felkél a horizonton.

Amihez most fogsz hozzá, az sikerül!

Ahol árnyék van, ott fény is van. Ezen a veszélyekkel teli borzalmas héten a remény csillaga is felkél a horizonton. Hétfőn, 16.14-kor az Újhold a Szűz jegyéből sugárzik le ránk kegyesen. A legjobb előfeltételeket hozza egy újrakezdéshez. Minden, amit most kezdesz el, sikerülni fog.

Minden esetre: nem teremti meg az alapját azoknak a nagy üzleteknek, amik gazdaggá fognak tenni. Annál inkább a kisebb fontos változásokét, melyek döntőek lehetnek az életedben. Tíz dolog, ami most sikerülhet – de nem minden jegynek. Lehetőségeidet ugyanis más planéták is befolyásolják, nem csak a Hold.

Ami most sikerül, az nem kevés. Az Újhold támogatja döntő fontosságú elhatározásaidat, melyek sok mindent megváltoztatnak: Fontos, hogy az alábbi gondolatokkal azonosulni tudj:

1.      Nem izgatom többé fel magam.
2.      Megtanulok odahallgatni a másikra.
3.      Kikövetelem, ami jár nekem.
4.      Megbízom magamban.
5.      Nem hagyom magam kihasználni.
6.      Megmutatom, mit tudok.
7.      Kedvességgel harcolok.
8.      Nem veszekszem többet.
9.      Megbízom az érzéseimben.
10.     Pozitívan gondolkodom, telve új életörömmel.

Ha a KOS jegyében születtél:

Az Újholdnak a Szűz jegyében csak gyenge befolyása van rád. Te azonban tele vagy önbizalommal és bizakodással, ami pár dolgot sikerre visz, másokat viszont nem. Meg kellene tanulnod meg az odafigyelést és ez most sem lesz másképp. Ha a továbbiakban is felizgatod magad, sokat fogsz veszekedni.

Azonban kiköveteled, ami jár neked, és megmutatod, hogy mit tudsz. És sikerül is neked okos taktikával és sok kellemmel küzdeni, ami végül is meghozza a sikert.

Ha a BIKA jegyében születtél:

Kategóriák