Szerelmi horoszkóp

Veszélyben van a szerelmed?

A kozmoszban egy vészes konstelláció készül összeállni. Vénusz és Uránusz nagyon haragszanak egymásra, annyira, hogy ebbe már a Plútó is beleavatkozik, aki Vénusszal szemben áll. Vénusz most veszélybe hozza szerelmedet. Úgy érzed, már nem szeretnek, nem bízol kedvesedben, és az együttlétet már csak az unalom jellemzi. A kozmosz befolyása erős. Plútó a sebekben turkál, Uránusz felszabadító csapásra készül. De miért kellene mindjárt azonnal mindent eldobni? Ezek a csillagok üzenetek is, fel akarnak rázni, hogy ismét többet tégy a szerelemért, hogy megmentsd azt.

Az égen Vénusz Uránusszal és Plútóval kapcsolódott össze. Ezeknek az aspektusoknak a hatása egész héten érezhető. Kapcsolatodat elviselhetetlen börtönnek érzed, ki akarsz törni. Hogyan befolyásolnak a csillagok, hogyan mentheted meg szerelmedet, és hogyan javíthatsz a helyzeten? Ha a KOS jegyében születtél:

A veszély: Figyelned kell, hogy se partnered, se te ne csússz bele egy afférba, amit nagyon gyorsan keservesen megbánnátok.

Hogyan mented meg a szerelmedet: Szervezzetek ismét több közös programot, emlékezzetek a közösen eltöltött szép időkre. Lapozgassatok régi albumokban, élesszétek fel a régi, szép időket. Észre fogod venni, ismét bizsereg valami. Újra közelebb érzed magad kedvesedhez, közelebb, mint valaha.

Ha a BIKA jegyében születtél:

A veszély: Hajlasz arra, hogy makacsul keresztül vidd akaratodat, és közben gyakran elfelejted kedvesedet is bevonni. Sem gondjaidban, sem szép élményeidben nem engeded részt venni.

Hogyan mented meg szerelmedet: Beszélj kedveseddel félelmeidről, kétségeidről. Mindenekelőtt anyagi gondjaidról, melyek félelmet keltenek benned, és szerelmeteket veszélyeztetik.

Ha az IKREK jegyében születtél:

A veszély: Kedvesed problémáit gyakran félvállról veszed, túl keveset foglalkozol igényeivel. Úgy gondolod, nem olyan vészes. Ha azonban neked vannak problémáid, és kedvesed nem szenteli neked teljes figyelmét, azonnal felkapod a vizet. Szenved ő a te viselkedésedtől? Akkor valódi válságban vagytok.

Kategóriák