Csillagjegyek jellemzése

Melyik a legokosabb? Csillagjegyek intelligenciája! Miben vagy jó?

Nem igaz, hogy vannak okos, és buta jegyek. Minden zodiákus jegy egyedi okossággal bír. Csillagjegyünk sokat elmond arról, hogyan használjuk az agyunkat, kreativitásunkat, teremtő erőnket. Minél többet tudunk erről, annál jobban tudjuk használni!

Kos: gyors eszű

Folyton új gondolkodásrendszereket talál ki, és mindig új módon reagál a dolgokra. Imád új dolgokat megélni, szereti az akciót, ezért nem tipródik sokat döntései előtt. Mindig tettre kész.

A kos inkább csinálja, mint végiggondolja a dolgokat, emellett azonban finom ösztönük és gyors átlátásuk segíti őket minden kiszámíthatatlan helyzetben.

Hirtelen döntenek és válságos helyzetekben is remekül teljesítenek. Noha a gyorsaság miatt gyakran hibáznak, ebből nem tanulnak, viszont hamar túl vannak minden negatív élményen, így nem sérülnek. Hihetetlen sebességgel tudnak gondolkodni, ezért nem lehet velük lépést tartani.

Nézőpontjuk kifejtésében nagyon meggyőzőek, még ha ez néhol ellentmondásokba is ütközik. Nagy segítségükre van igazi bájuk, egyenes és letisztult kifejezésmódjuk – csakúgy, mint önbizalmuk. Szeretnek új dolgokba kezdeni, de van, hogy feladják, irányt változtatnak.

Bika: hiszem, ha látom

A bika annyira „földhöz ragadt”, hogy akkor hiszi csak el valamit, ha ő is látja. Praktikus, analizáló intelligenciája van, megfigyeli és begyűjti az információkat. Döntései előtt fontosnak tartja a részletes elemzést, meg hányja-veti az összes felmerülő lehetőséget a dolgokkal kapcsolatban. Fontos biztonságban tudnia magát, ezért csak előrelátható kockázatokat fog vállalni.

Ha nagy fordulat következik be életében, erre agyilag előre fel kell készülnie, megbarátkozni a gondolattal, lassan és megfontoltan. Sokszor csak apró lépésekben halad az új felé. Ugyanakkor ritka kreatív intelligenciája van, különleges esztétikai érzékkel megáldott.

Az ikrek mindent tudni akar

Kíváncsi, minden érdekli, próbál „felszedni” és tanulni mindenből, amivel kapcsolatba kerül, így könnyen lehet, hogy nem tudja az információkat kellőképpen elmélyíteni. Egyszóval: mindenhez értenek egy kicsit. A legkülönösebb azonban, hogy szinte mindenben rövid idő alatt ugyanolyan jók, mint azok, akik éveket töltöttek ugyanazzal. Ezért is mennek tovább, hiszen ezt már tudják.

Az ikreknek élénk intelligenciájuk van, amellyel nem szégyenkeznek kérkedni, ha módjukban áll. Rengeteget beszélnek, különleges humorérzékük és folyékony beszédük révén könnyű beszélgetőtársak. Azonnal szót értenek bárkivel.

Gyorsan gondolkodnak, percek alatt váltanak egyik témáról a másikra, minden érdekli, ami körülveszi őket. Szeretnek információkat gyűjteni utazásaik során, kreatívak és vonzza őket a művészet és a kultúra. Kiváló írók és felszólalók.

Rák: lelki hangolódás

Ők főleg érzelmekből vannak összegyúrva. Az emlékek, fantázia és a megérzések minden rák nagyszerű kincse, amelyek szerint világukat alakítják. Igaz, azok a rákok, akik a gyermekkorhoz kötődve még elevenen őrzik a szerzett elveket, még elég félénkek és érzékenyek. Ők, intenzív érzéseik miatt és múltbeli sérüléseik miatt igen szubjektívekké válhatnak.

Kategóriák